Здружение ПСИНАПСИС

Добредојдовте на официјалната веб страна на Здружение за промоција на ментално и физичко здравје ПСИНАПСИС Скопје! Следете нè за новости од полето на психологијата, како и тековни настани спроведени од нашиот тим психолози. Контактирајте нè за услуги од полето на психолошкото советување и психотерапија!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s